top of page

di 18 jul

|

Gouda

Walk your Closet

Een workshop die je leert welke manieren er zijn om je kleding kast een verdiende reset te geven.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Walk your Closet
Walk your Closet

Tijd en locatie

6 andere datums

18 jul 19:30 – 22:00

Gouda, Wilhelminastraat 52, 2801 XK Gouda, Nederland

Over het evenement

Ligt jouw kleding overal behalve in je kast? Vallen stapels shirts je tegemoet bij het pakken van de onderste? Past er echt niets meer bij? Sta je geregeld voor je kledingkast en lijkt het of je niks hebt om aan te trekken? Kan je je favoriete item niet vinden?  Dan is het een goed idee om de workshop 'Walk your closet' van Lilian de Quartel van 'Thuis met Lilian' te volgen bij Love4yourcloset.  

In één avond legt Lilan je uit welke manieren er bestaan om je kledingkast een reset te geven zodat jij je kleding waarvan je houdt niet alleen weer ziet, maar ook gaat dragen. Je kast wordt rustig en overzichtelijk, waardoor jij weer love 4 your closet gaat krijgen.  

Tijdens de workshop kan je een kledingstuk meenemen waarvan je niet precies weet hoe je het kan dragen, maar die je niet kwijt wilt. 

Wij gaan deze avond samen met je aan de slag om jouw stijl in beeld te brengen. Natuurlijk doen we dat out-off-the-box en op een duurzame manier.  

Wij beloven dat je aan het einde van de avond naar huis gaat met tools en tips om je kledingkast een goede opruimbeurt te geven waardoor je weer met liefde je kledingkast opent en kleding vindt die uitstralen wie jij echt bent.  

Naast de workshop ontvang je een QR code om op de website thuismetlilian.nl een gratis printable te downloaden. Deze helpt je om thuis met de gegeven tips aan de slag te gaan.

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Workshop 'Walk your Closet

  € 35,00

  Dit ticket bevat toegang tot de workshop, workshop materiaal & een hapje en drankje.

  € 35,00

  0

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page