top of page

Wie wij zijn

Love4yourcloset is een Vintage & Secondhand fashionshop. Met een mooie winkel op de Wilhelminastraat 52 in Gouda en een online winkel love4yourcloset.nl.
We verkopen mooie, betaalbare tweedehands (merk) kleding voor dames, heren & kinderen. Verdienen jouw kledingstukken een tweede kledingkast? Kom dan vooral langs en neem je items mee. Wij gaan met liefde op zoek naar een nieuwe eigenaar. Wij houden van kleding, wij houden van duurzaam … We love your closet!

 

Onze passie voor mode en de liefde voor vintage is vanaf het begin onze drijfveer geweest en het doorgeven van mooie items zal altijd onze motivatie blijven. Het team van love4yourcloset weet dat elke item dat ingebracht wordt aan bepaalde eisen moet voldoen.

In onze winkel in Gouda verkopen we niet alleen vintage en seconhand fashion, maar is er ook plek voor creatieve uitingen. Zo is er elke dinsdag en donderdagochtend een haak- & breicafè geopend. Hebben we een expositie muur voor kunstwerken, kan je boeken komen halen (gratis) en inleveren voor de boekenkast én komt er een mooi gevarieerd workshop aanbod met opruimcoaches, stylisten, kunstacademiestudenten en haak & brei deskundigen. Nieuwsgierig? Houd onze website in de gaten

 

~ X ~

Marieska, Annemieke & Anna

 

Ook kan je ons tegenkomen op Instagram en Facebook.

bottom of page