top of page

Vintage: niet nieuw toch een cadeautje

Bijgewerkt op: 20 apr. 2022


Second Hand, but not Second Best - hebben we bij Love4yourcloset als slogan. Waarom? Omdat we na heel veel winkeluurtjes er achter zijn gekomen dat tweedehands kleding vaak nog veel te leuk is om weggegooid te worden én omdat we weggooien zonde vinden. Een tweede kledingkast zoeken is dan ook een sport geworden die geresulteerd heeft in Love4yourcloset.


De liefde voor de kledingkast bleek echter niet alleen over onze eigen kasten te gaan. Bij het uitwisselen van de kleding van de kinderen bleek het een liefde voor ieders kast. Het besef dat het niet nieuw hoeft te zijn om nieuw aan te voelen. Dat je in ieders kast een cadeautje kan vinden.


Die cadeautjes hebben we in Love4yourcloset verzameld. Alle bijzondere items waarvan wij vinden dat ze in een andere kledingkast als een cadeautje voelen, hebben we bij elkaar gehangen en zo ontstond in no time een echte winkel. Maar niet alleen een winkel waar je cadeautjes kan vinden. Ook het brengen van cadeautjes vinden we leuk. Om een zo groot mogelijke kledingkast met mooie items te vullen, zijn we altijd op zoek naar kleding die een aanvulling kan zijn in een andere kledingkast. Heb jij nog items die je niet meer draagt, maar waar je iemand zeker nog blij mee kan maken? Laat het ons weten!

Elk item van jou dat in onze 'closet' komt te hangen, daar ontvang jij 40% van de verkoopprijs voor.9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page