top of page

Hoe werken we bij Love4yourcloset

We doen het samen

Bij Love4yourcloset werken we samen. De inbreng van de klanten zorgt voor een divers en bijzonder winkelassortiment. Vintage kleding, designer parels en leuke 'finds'. Alles is mogelijk. 

 Ben je nieuwsgierig naar onze voorwaarden? Lees hier naast ons stappenplan. Meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer. 

Telefoon: 06-41185249

Mail: marieska@love4yourcloset.nl

Stappenplan

Van uitzoeken naar verkopen

Stap 1

Verzamel alle kleding waarvan jij vindt dat het een tweede leven verdient, maar niet meer in jouw ‘Closet’ past.

 

Stap 2

Kijk goed of de kleding niet beschadigd is om te voorkomen dat we het niet kunnen aannemen. Kleding dat we niet kunnen aannemen, krijg je terug of schenken we aan een goed doel.

 

Stap 3

Van de ingenomen stukken ontvang je een bevestiging via de mail. Zo krijg je een duidelijk overzicht van jouw ‘Closet’ in onze shop. Bijzondere items ingebracht? Deze vind je terug onder het kopje ‘Designer Closet’.

 

Stap 4

Onze ‘Closet is altijd open voor jou! Je kan dus tijdens openingstijden of op afspraak je inbreng langs brengen. Ook is het mogelijk een afspraak te maken om de kleding te laten ophalen.

 

Stap 5

Je ontvangt van ons een formulier waarop je je gegevens kan invullen. Deze gegevens hebben we nodig voor de uitbetaling en het bijhouden van je verkochte items. Daarnaast abonneer je je automatisch op ons 'closeteer nieuwsbrief'. Hierin word je op de hoogte gehouden van acties en bijzonderheden rondom het inbrengen van items. Op het formulier geef je naast je naw gegevens ook aan of je niet verkochte items retour wilt ontvangen of liever doneert aan een goed doel. 

Stap 6

Wij houden van jouw ‘Closet’ en daarom is na de verkoop 40% van de opbrengst van jou!

Uitbetalingen zijn elk kwartaal. Je krijgt hiervan automatisch bericht.

Schermafbeelding 2022-09-06 om 12.07.33.png
bottom of page