top of page

Alles over ons

Wie zijn we?

Love4yourcloset is een Vintage & preloved fashion shop in Gouda.
We verkopen mooie, betaalbare tweedehands (merk) kleding voor dames, heren & kinderen. Zoek je mooie merken, leuke hippe items of echte vintage parels? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Elke dag hangen we de leukste nieuwe items in de winkel. Zo veranderen we elke dag! Kan je niet vinden wat je zoekt? Dan gaan we graag voor jou op zoek naar dat ene item.

 

Onze passie voor mode en de liefde voor vintage is vanaf het begin onze drijfveer geweest en het doorgeven van mooie items zal altijd onze motivatie blijven. Het team van love4yourcloset weet dat elke item dat ingebracht wordt aan bepaalde eisen moet voldoen.

Verdienen ook jouw kledingstukken een tweede kledingkast? Kom dan vooral ook langs en neem je items mee. Wij gaan met liefde op zoek naar een nieuwe eigenaar. Wij houden van kleding, wij houden van duurzaam … We love your closet!

In onze winkel in Gouda verkopen we niet alleen vintage en seconhand fashion, maar is er ook plek voor creatieve uitingen. Zo hangt er kunst aan de muur van galerie Domo Eclectica, kan je gratis boeken halen uit onze 'bieb'  én komt er een mooi gevarieerd workshop aanbod met opruimcoaches, stylisten, kunstacademiestudenten en haak & brei deskundigen. Nieuwsgierig? Houd onze website in de gaten.

 

~ X ~

Marieska & Anna

 

Ook kan je ons tegenkomen op Instagram Facebook  en Pinterest

Love4yourcloset_PrelovedFashionEvent_2.jpg
bottom of page