top of page

za 09 sep

|

Gouda

2e Editie | Preloved Fashion Event

Op 9 september opent Stadskant in samenwerking met Love4yourcloset weer haar deuren voor de herfst & winter editie van het Preloved Fashion Event.

2e Editie | Preloved Fashion Event
2e Editie | Preloved Fashion Event

Tijd en locatie

09 sep 2023, 09:00 – 17:00

Gouda, Stationsplein 8, 2801 AK Gouda, Nederland

Over het evenement

Op 9 september opent Stadskant in samenwerking met Love4yourcloset weer haar deuren voor de tweede editie van het Preloved Fashion Event. Op deze zaterdag toveren we de prachtige locatie weer om tot een preloved fashion winkel dit keer in herfst en winterse sferen. Zo kan je heerlijk struinen tussen winterse vintage, preloved en secondhand mode items voor dames, heren en kinderen. We laten je graag zien wat het najaar bij Love4yourcloset in petto heeft. Of je nu op zoek bent naar een complete outfit, een bijzonder vintage item of dat ene designer stuk, tijdens dit event kan je naar hartenlust zoeken, vinden en passen. De rekken zullen gevuld zijn met heerlijke gebreide items, warme jassen, fijne winterse stoffen. Ook zijn er weer mooie accessoires verkrijgbaar.

Naast het shoppen is er ook deze keer weer ruimte voor diverse creatieve workshops en demonstraties. Ook is het haak & brei café van Anniehaakt weer aanwezig voor het haken en breien onder het genot van een heerlijk hapje en drankje. Hieronder vind je uitgebreide workshop informatie.

Uitgeshopt? Neem dan plaats op het fijne buitenterras of in het Stadskant café en geniet hier van een drankje met een lekkere lunch of kies uit de diverse taartjes.

Tot 9 september

WORKSHOP AANBOD

 • Haak & Brei café

Ook deze editie hebben we natuurlijk weer het gezellige haak & brei café van Anniehaakt op het Preloved Fashion Event. Annemieke, het gezicht achter @anniehaakt , vertelt je graag meer over haar gezellige café:

Lieve haak- & breiliefhebbers,

Wat is het superleuk om aan de tweede editie van het Pre-loved Fashion Event te mogen deelnemen met het Haak en Breicafé. Wat heb ik genoten van de vorige editie. Ik ben trots dat de bezoekers zo veel interesse hadden voor het haken en breien.

Ook deze keer openen we gezellig nog een keer onze deuren in Stadskant Als het lekker weer is, zie je me buiten bij het terras. Bij minder weer zit ik binnen in het Stadskant café. Gezelliger kunnen we het niet maken!

Tijdens het event kan je aanschuiven om gezellig mee te breien of te haken. De focus ligt vooral op het helpen met je project. Dus heb je een project thuis liggen dat je af wilt maken, maar niet weet hoe. Of je wilt er de tijd voor maken, maar wanneer? 9 september is dan jouw datum: neem al je ‘vergeten’, ‘verwaarloosde’ of ‘stil gevallen’ projectjes mee en samen gaan we weer van start.  Onder het genot van een heerlijke kopje thee of koffie help ik je weer op weg.

Liever gewoon gezellig aan je eigen werk? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Samen maken we er een gezellige en creatieve dag van!

Liefs, Annemieke

 • Opruim coach Lilian de Quartel

Workshop nummer 2 is van lifestyle en opruim coach Lilian van Thuis met Lilian. Vorige editie van het Preloved Fashion Event liet ze zien hoe je met gemak kan vouwen. Nu stelt ze zich opnieuw aan je voor:

Hi pre-loved lover,

Zo'n eer dat we elkaar kunnen ontmoeten op de tweede pre- loved editie alweer van dit jaar.  Als opruim coach heb ik al menig kleding kast een reset gegeven. Wat houd je en waar kan je een andere blij mee maken!? En hoe ruim en vouw je je kleding dan het fijnste op in je kast!?

Tijdens deze sneekpeak workshop op 9 september. Kan je vast proeven van 2 workshops die ik komend jaar nog meerdere keren zal geven in de winkel van love4yourcloset. Namelijk walk your closet & de kunst van het vouwen.  Voor maar € 2,50 schuif je al aan.

Je krijgt dan van beide wat highlights en tips te horen en te zien. En wanneer je direct besluit je in te schrijven voor een van de workshops krijg je die 2,50 korting op je ticket.  Ook verloot ik een 2 uur durend online kledingkast sessie onder geïnteresseerde. Zo geef jij je kleding een tweede leven en creëer je ruimte voor nieuwe preloved vondsten.

Zie ik je daar?

Lilian

 • Styliste Judith Langenhorst

Bezoekers van de vorige editie zullen Judith herkennen als de kleur stylist. Hieronder stelt ze zichzelf en haar nieuwe workshop voor:

Hi pre-loved Fashionista,  Wat leuk om je te ontmoeten op 9 september bij het toffe event van Love4yourCloset.  De meest gestelde vragen die ik als styliste krijg, gaan over het maken van combi’s en over figuur types. Laat ik jou daar nu precies mee kunnen helpen die dag!  Voor een kleine investering van € 5,- krijg jij het volgende:

• Een kaart waarop jouw figuur type aangegeven staat met veel hierbij passende tips & tricks.

• Essentiële combi info die er voor gaat zorgen dat jij voortaan precies weet hoe jij een mooie outfit kunt stylen.

• Door jou mee gebrachte kledingstukken (max. 2) die jij lastig te combineren vindt ga ik samen met jou matchen met een leuke pre-loved vondst (of misschien wel meerdere vondsten).

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Judith

 • Workshop DIY Huidverzorging maken

We stellen graag Sabine van Heaven made it aan je voor. Zij gaat tijdens het Preloved Fashion Event een workshop geven. Nieuwsgierig? Lees haar introductie hieronder:

Hey mooie jij! Wil jij ook zo natuurlijk en duurzaam mogelijk leven? In mijn eigen zoektocht en nieuwe lifestyle kreeg ik vaak de vraag hoe ik dan mijn eigen huidverzorging en huishoud producten maak. En dat is nou precies wat ik jou deze workshop ga vertellen.  Je gaat je eigen natuurlijke crème deodorant maken, en met pure etherische olie naar keuze geef je je persoonlijke geur aan de deodorant.  Uiteraard neemt je het in een handig blikje gelijk mee naar huis. Je betaalt alleen 7,50 aan materiaal kosten

Leuk om je 9 september te ontmoeten!

Sabine 

 • Workshop upcycling met servies

Martine van @new_vintage_styling gaat een upcycle workshop met oud servies goed geven. Hieronder lees je meer informatie:

Hey vintage lover!

Zin om creatief te zijn?

Doe mee met de workshop upcycling van @new_vintage_styling  Tijdens deze workshop maak je een etagère of taarten tableau naar keuze van vintage servies. Vanaf 9.30 uur start ieder half uur een nieuwe workshop. Dus je kan aanschuiven wanneer het jou uitkomt!

Je betaalt € 7,50 voor het gekozen vintage servies en je neemt je vintage pronkstuk gelijk mee naar huis!

Zie ik je 9 september?

Martine

Planning


 • 7 uur 30 minuten

  Etagere maken

  Grote zaal

 • 7 uur 30 minuten

  Walk your closet

  Grote zaal
Nog 3 items beschikbaar

Tickets

 • Preloved Fashion Event

  Dit ticket geeft toegang tot het Preloved Fashion Event

  € 2,00
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page