top of page

2e Preloved Fashion Event weer een succes

Zaterdag 9 september was de 2e editie van het Preloved Fashion Event dat we organiseren samen met de enthousiaste meiden van Stadskant. Weer kunnen we terugkijken op een heel fijne, mooie en succesvolle dag. De plannen voor een 3e editie zijn al in de maak. Dus hou onze website in de gaten.


Wat was het een fantastische dag. Wij willen alle bezoekers en vrijwilligers ontzettend bedanken voor de enorme positiviteit, enthousiasme en liefde voor ons concept dat we hebben mogen ontvangen. Het was magisch ... Tot de volgende keer <3 Dank ook aan alle workshops: Thuis met Lilian, JL Visagie & Styling, New Vintage Styling, Heaven Made It en An-Nie haakt. Daarnaast een speciale shout out naar het vrijwilligersteam: Bastiaan van Kaam, Bianca Spierenburg, Lucas Frijters, Anna Mandemaker, Erik Frijters en Birgit Westland


Hieronder nemen we je in vogelvlucht mee naar het Preloved Fashion Event – Wintereditie.Naast preloved. fashion waren er ook een aantal workshops om te volgen en informatie te krijgen. Daarnaast zorgden de meiden van Stadskant voor heerlijke broodjes, taart en drinken.
10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page