top of page

Goudse Wintermarckt

Afgelopen zondag stonden we met Love4yourcloset en Anniehaakt op de Goudse Wintermarckt. Een wintermarkt met meer dan honderd kramen die door de binnenstad van Gouda verspreid stonden. Was het voor herhaling vatbaar? We maken de balans op.


De Goudse Wintermarckt begon 's ochtends met opbouwen. Hoewel we gelijk constateerden dat onze kraam gevaarlijk scheef stond, mocht dat de pret niet drukken. Enthousiast begonnen we met opbouwen. Helaas bleek ook de helft van de lampjes niet te werken, maar gelukkig hebben we altijd onze eigen verlichting mee.


Na opbouw bleek al snel dat de markt vooral een extraatje was voor het winkelend publiek. Hierdoor kreeg je veel voorbijgangers en vlugge kijkers. Het gevoel van een 'echte' wintermarkt ontbrak. Een plek waar je speciaal naar toe gaat, zoals vorige week de Warme Wintermarkt op GOUDasfalt. Hoewel de organisatie echt haar best deed met een gezellig pleintje met Foodtrucks, kerstbomen en goede kerstmuziek.


We stonden met onze kraam tussen leuke creatieve ondernemers die allemaal hun eigen unieke items aanboden. En het was behoorlijk druk langs de kramen. Alleen met veel winkelend publiek, onderweg naar de supermarkt of last minute aankopen.


Dat we het publiek correct hadden ingeschat, bleek dat de bezoekers na het sluiten van de winkels wegbleven. De organisatie gaf de deelnemende ondernemers de mogelijkheid om rond 18.30 uur af te bouwen.


Was het dan niet gezellig? Oh ja, zeker wel. Wij maken van elk event een feestje. Maar volgend jaar, slaan we dit feestje wel over ... ...


Ben je op zoek naar een leuke feestelijke outfit of accessoires om de kou te trotseren? Kom dan zeker even gezellig langs in de winkel op de Wilhelminastraat 52.33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page